• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

INTERVIEW MET DAAN HOFMAN

INTERVIEW MET DAAN HOFMAN

VERHALEN VERTELLEN MET MUZIEK - Op dinsdag 19 mei werden de winnaars van de Buma Music in Motion Awards bekendgemaakt. Dat gebeurde stapsgewijs via de Facebookpagina van Buma Music in Motion. Door de coronacrisis was een feestelijke prijsuitreiking niet mogelijk. Om 13.00 uur was de categorie New Talents aan de beurt. Winnaar van deze aanmoedigingsprijs was Daan Hofman die een nieuwe score had geschreven voor de korte film Danny and the Wild Bunch. De bekendmaking van de prijs overweldigde hem. Met Score sprak hij onlangs over het belang van de prijs, zijn prille jaren als filmcomponist en toekomstige projecten.

INTERVIEW MET MATTHIJS KIEBOOM

INTERVIEW MET MATTHIJS KIEBOOM

MATTHIJS KIEBOOM OVER WERKEN IN CORONATIJDEN - Sinds 1 juni zijn de bioscopen en filmtheaters weer open. Het gros van de films is nog van vóór de lockdown. Een van de eerste gloednieuwe producties is De Piraten van Hiernaast van Pim van Hoeve. Net als voor zijn vorige films schreef Matthijs Kieboom de muziek voor deze avontuurlijke familiefilm. De muziekopnamen in Praag wist hij net op tijd af te ronden voordat de Tsjechische grens in maart hermetisch werd afgesloten. In de maanden erna zat hij thuis niet stil getuige de vele activiteiten waarover hij onlangs met Score sprak.

SCORE 206 PDF

SCORE 206 PDF

In deze Score kunt u onder meer lezen: een herinnering aan Ennio Morricone en interviews met Matthijs Kieboom en Daan Hofman.