• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

INTERVIEW MET PERQUISITE

INTERVIEW MET PERQUISITE

RAUW EN REALISTISCH - De openingsfilm van het Nederlands Film Festival was dit jaar Niemand in de stad, de eerste speelfilm van documentairemaker Michiel van Erp. In de door pers en publiek goed ontvangen verfilming van de roman van Philip Huff draait alles om een groep Amsterdamse studenten die meer genieten van de geneugten van het studentenleven dan dat ze met hun neus in de studieboeken zitten. Perquisite schreef na een reeks scores voor romantische komedies een beklemmende score voor het studentendrama dat niet gespeend is van enkele hilarische momenten.

SCORE 199 PDF

SCORE 199 PDF

In deze Score kunt u onder meer lezen: een interview met Joep Sporck, een interview met Perquisite en een portret van Hugo Friedhofer.

INTERVIEW MET JOEP SPORCK

INTERVIEW MET JOEP SPORCK

KORTE SPEELDUUR EN KORTE DEADLINE - Ze zijn niet weg te denken uit de bioscoop: trailers. Gemiddeld drie trailers zien we voordat de hoofdfilm begint. Onder een trailer zit ook muziek en die wordt vandaag de dag vaak speciaal gemaakt voor dit reclameproduct. Joep Sporck schreef mee aan de muziek voor de trailer van The Nutcracker and the Four Realms die deze week in Nederland in roulatie gaat. Voor Sporck is deze praktijk inmiddels zo aantrekkelijk geworden dat hij volgende week de overstap naar Hollywood maakt. Score was nog net op tijd om met hem te spreken in zijn studio in Maastricht.