• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

INTERVIEW MET MATTHIJS KIEBOOM

INTERVIEW MET MATTHIJS KIEBOOM

WILD VAN ORANJE - De muziek schrijven voor drie films die binnen één maand in roulatie gaan, wie kan hem dat nadoen? Matthijs Kieboom beleeft momenteel gouden dagen. We kunnen gerust spreken van een (Kie)boom inzake scores van zijn hand. Ook verleden jaar waren er meerdere scores en werk voor televisie, het jaar nadat hij helemaal voor zichzelf was begonnen. Hoe vergaat het de jonge filmcomponist die van aanpakken weet en steevast met vakwerk voor de dag komt?

SCORE 196 PDF

SCORE 196 PDF

In deze Score kunt u onder meer lezen: een interview met Matthijs Kieboom, een interview met Bram Meindersma en een verslag van De Avond van de Filmmuziek.

INTERVIEW MET BRAM MEINDERSMA

INTERVIEW MET BRAM MEINDERSMA

STILTE EN MUZIEK BINNEN VIJF MINUTEN - Groot was de verrassing voor de mensen achter de korte film Negative Space toen zij in ja-nuari vernamen dat hun film was genomineerd voor een Oscar. Makers Ru Kuwahata en Max Porter werden door het nieuws overweldigd, aldus Bram Meindersma die de muziek en het geluidsontwerp voor de film heeft gedaan. De Nederlandse componist en geluidsontwerper was zelf ook zeer ingenomen met dit heuglijke feit. Dat spreekt uiteraard voor zich.