• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

SCORE 195 pdf

SCORE 195 pdf

In deze Score kunt u onder meer lezen: een interview met Renger Koning, een interview met Henry Jackman en een interview met Marc Lizier.

INTERVIEW MET RENGER KONING

INTERVIEW MET RENGER KONING

MUZIEK MET EEN UITDAGING - Op 18 januari aanstaande gaat de documentaire My name is nobody van Denise Janzée in roulatie. Voor deze boeiende zoektocht naar de anonieme mens schreef Renger Koning de muziek. Dat deed hij op zijn karakteristieke wijze waarbij uitdaging en originaliteit samengaan. Dat een van de opvallende personages in My name is nobody filmcomponist Ennio Morricone is, bracht hem niet van zijn stuk. Score sprak met Koning in zijn studio in Groningen.

INTERVIEW MET MARC LIZIER

INTERVIEW MET MARC LIZIER

OP DE GRENS VAN GELUID EN MUZIEK - Een van de meest spraakmakende documentaires van Nederlandse bodem was afgelopen jaar Instant Dreams van Willem Baptist. De film die onlangs in roulatie ging wordt allerwegen vergeleken met een LSD-trip vol uitbundige, hallucinerende beelden. Voor de kleurrijke documentaire schreef Marc Lizier muziek die uit een mix van klassieke score tot elektronische soundscape bestaat. Naast componist van muziek voor veelal documentaires werkt Lizier ook als geluidsontwerper. Zijn nieuwe film in die laatste functie is My name is nobody die binnenkort in de filmtheaters te