• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

INTERVIEW MET JEFF BEAL

INTERVIEW MET JEFF BEAL

Dit weekend zal Jeff Beal twee uitvoeringen van zijn House of Cards Symphony in Nederland dirigeren. In Utrecht en Amsterdam kan het publiek genieten van de meesterlijke score die hij schreef voor de inmiddels vier seizoenen van deze populaire serie over intriges in de Amerikaanse politiek. Met Score sprak Beal vorig jaar tijdens het Filmfestival van Gent over het belang van het spelen van muziek voor film en televisie in de concertzaal.

Score 192 PDF

Score 192 PDF

In deze Score kunt u onder meer lezen: een interview met Floris Verbeij, een interview met Jeff Beal en een portret van de onlangs overleden Gianfranco Plenizio.

INTERVIEW MET FLORIS VERBEIJ

INTERVIEW MET FLORIS VERBEIJ

2017 zou wel eens een belangrijk jaar in de carrière van Floris Verbeij kunnen betekenen. Vlak voor Pasen ging Bram Fischer in roulatie. Voor deze aangrijpende biografische film over de advocaat van Nelson Mandela schreef Verbeij een effectieve score. En afgelopen week was De aflossing, de laatste van zes Telefilms, op NPO 3 te zien met ook een score van de aanstormende filmcomponist. Met Score sprak hij over deze en andere muziek voor uiteenlopende films.